Date de contact

Contact: Sfetcu Florin
Adresa: Slatina, Jud. Olt
Telefon: 0743/136.279
; 0770/998.603

luni, 13 februarie 2012

Readaptarea unui plan financiar pe termen lung la conditiile pietii

Este un beneficiu mai putin cunoscut. Eu il cunosc pentru ca am lucrat 8 ani pentru o firma mare de pensii care a anuntat ca are intentia sa vanda divizia din Romania. Atunci am cautat o varianta de iesire pentru clienti si am gasit Generali. Generali ofera posibilitatea inceperii unui fond de pensii la care sa atasezi o suma initiala mare.Aceasta suma poate proveni dintr-un fond aflat la o firma, de care din diferite motive vrem sa ne despartim. Firma poate avea niste investitii slabe, sau poate lua hotararea sa vinda portofoliul. In momentul in care te hotarasti sa parasesti o societatea financiara la care ai inceput fondul pe termen lung trebuie sa stii ca exista mai multe variante.
 1) Ai un fond cu o vechime de minim 5 ani si au fost facute investitii bune. Poti sa iesi cu mai mult decat ai intrat
2) Ai un fond cu o vechime de minim 5 ani si este criza, dar ai investitia in bonuri de tezaur. O sa iesi cu o mica diferenta in minus fata de ce ai depus.
 3) Ai un fond cu o vechime de minim 5 ani si este criza, dar ai investitia in Programe de investitii cu actiuni. O sa iesi cu o diferenta mai mare in minus fata de ce ai depus.
 4) Ai un fond cu o vechime de peste 2 ani sau 3 o sa iesi cu o diferenta data de cheltuielile initiale.
 Avantajul cand veniti la Generali este ca puteti sa uitati de cheltuielile avute cu planul initial. Suma cu care veniti la noi va fi investita separat si nu va avea cheltuieli atasate. Acum in criza putem cumpara actiuni ieftine si puteti obtine o crestere chiar si de peste 100% intr-un an.Vezi: Vezi ce randament s-a obtinut Suma din vechiul plan va sta la dispozitie in 6 luni fara cheltuieli de retragere. Daca aveti de facut o investitie sau o cheltuiala urgenta suma economisita va sta la dispozitie fara a afecta planul principal de economisire. In acelasi timp oricat de mare ar fi diferenta in minus din vechiul plan, efectul sumei initiale asupra rezultatului final este foarte bun si poate fi calculat. Daca imi spuneti care este valoarea de rascumparare a fondului in acest moment si ce suma depuneati acolo, eu pot sa calculez noul plan si sa va arat cat ati putea obtine dintr-un plan obisnuit si cat obtineti venind cu un fond acumulat deja. O sa vedeti ca cresterea totala acopera cu mult diferenta in minus initiala. Rezultatul pentru un fond de pensii sau un fond de economisire pe 10 ani este foarte bun daca aveti aceasta suma initiala depusa pe plan. Ar mai fi de spus cate ceva despre puterea sumei initiale dar asta intr-un articol ulterior

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu